E-mail: [email protected] Điện thoại: + 86-25-56807888
    Địa chỉ: Khu công nghiệp Qiqiao, Ochun GA, Nam Kinh, 211302, P.R. Trung Quốc

Kleding symbolen wassen

Wasvoorschriften, waslabels en de betekenis van de ...- Kleding symbolen wassen ,De symbolen zijn beschermd door copyrights. Voor info: ETITEX - Ginetex Belgium – www.etitex.be Nog méér informatie over het onderhoud van textiel kunt u vinden in het boekje "Het Textiel ABC", verkrijgbaar bij ETITEX - Ginetex België. Klik hier om het te bestellen.Labels op kleding voor het decoderen van was: badges en ...Labels op kleding voor het decoderen van was: badges en symbolen, tekens en symbolen op dingen, labels en afbeeldingen ding om een lange tijd duren voordat het noodzakelijk is om het wassen snelkoppelingen onderzoeken Bij het kopen van kleding of textiel interieur artikelen, elke persoon voert dezelfde actie, en dat het snijden labels.Wasvoorschriften: De symbolen en hun betekenis - Poets Prins

Wasvoorschriften zijn de symbolen die aan de binnenkant van kleding op een label gepresenteerd worden. Ze zijn makkelijk te vinden, redelijk vanzelfsprekend en in de meeste landen hetzelfde. Een tobbe voor wassen, vierkantjes voor drogen en driehoekjes voor bleken.

Wasserij symbolen voor wassen, drogen, bleken ...

Download een rechtenvrije Wasserij symbolen voor wassen, drogen, bleken, Strijkservice stockvector 52209309 van Depositphotos' verzameling van miljoenen eersteklas stockfoto's, vectorafbeeldingen en illustraties in hoge resolutie.

7 tips & tricks voor het wassen van kleding | JYSK

Controleer altijd de instructies op het label. De symbolen op het label in de nek of langs de zijnaad van jouw kleding zijn niet voor decoratie. Het zijn wasinstructies, die zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat de kleding in uitstekende staat blijft. Dus vergeet niet om het te controleren voor het wassen. 2. Verwijder erge vlekken vóór het ...

Betekenis van wassymbolen op wasvoorschriften | Cleanipedia

Nov 21, 2018·Alleen stomerij: kleding die echt alleen maar in de stomerij kan worden gereinigd zijn voorzien van een rondje met een P erin. Alle oplosmiddelen mogen hierbij worden gebruikt. En zo gemakkelijk is het! Nu je weet wat al die verschillende wassymbolen precies betekenen, kun je voorgoed afrekenen met gekrompen, verkleurde of versleten was.

18 symbolen van het waslabel uitgelegd | BlueMovement

Schone kleding is lekker. Maar schone en mooie kleding is een ander verhaal. Daarom is wassen meer dan alleen je kleding zo hup in de wasmachine gooien. Eerder vertelden we al hoe je zo duurzaam mogelijk wast, dit keer leggen we uit hoe je je kleding mooi houdt.Gelukkig komt ieder kledingstuk met een handig hulpmiddel; het waslabel.

Eindelijk duidelijkheid: dit betekenen alle wassymbolen in ...

Je kleding wassen – op de juiste manier. Iedereen wil frisse kleding. Wassen is daarom een belangrijke gebeurtenis en moet goed gebeuren. Zaak is wel, om de kleding er mooi uit te laten zien en de kwaliteit te waarborgen. Het zou immers zonde zijn als je kleding na drie wasbeurten alweer vaal of …

Yadero Herenmode | Betekenis Van Wassymbolen in jouw kleding

Dit waren alle symbolen. Bekijk even onze Wasvoorschriften voor een makkelijke uitleg over hoe je het beste je kleding kan wassen. Als je op deze manier je kleding wast kunnen er weinig vervelende dingen gebeuren tijdens de wasbeurten. Vond je dit een interessant artikel? Vergeet dan niet onze Facebook pagina een like te geven. Hierop posten ...

Wassymbolen: betekenis | AEG

Dit waslabel betekent dat je je kleding het beste met de hand kan wassen, maar tegenwoordig hebben onze wasmachines speciale wasprogramma’s waarmee je zelfs de meest delicate kleding kan wassen. Vaak staat op de wasmachine zelf ook aangegeven welk programma je moet gebruiken bij de handwas.

Uitleg wassymbolen werkkleding | Unishore Bedrijfskleding

Als in het label "apart wassen" staat, moet dit worden opgevolgd. Eventueel kan het kledingstuk met kleding van dezelfde kleur worden gewassen. Houd altijd rekening met een krimppercentage van 3% voor geweven materiaal en tot 5% voor wol/tricot. Vermijd krimp door uw werkkleding te strijken na het wassen.

Uitleg wassymbolen werkkleding | Unishore Bedrijfskleding

Als in het label "apart wassen" staat, moet dit worden opgevolgd. Eventueel kan het kledingstuk met kleding van dezelfde kleur worden gewassen. Houd altijd rekening met een krimppercentage van 3% voor geweven materiaal en tot 5% voor wol/tricot. Vermijd krimp door uw werkkleding te strijken na het wassen.

Wat betekenen de pictogrammen voor de ... - Wassen.nl

Wassen.nl heeft op deze pagina een helder overzicht voor jou met de belangrijke pictogrammen voor wasvoorschriften, zodat je weet hoe je jouw kleding moet wassen. Wat betekenen die pictogrammen? Hieronder hebben we alle pictogrammen die je in kledinglabels kunt vinden van hun betekenis voorzien.

Wasserij symbolen voor wassen, drogen, bleken ...

Download een rechtenvrije Wasserij symbolen voor wassen, drogen, bleken, Strijkservice stockvector 52209309 van Depositphotos' verzameling van miljoenen eersteklas stockfoto's, vectorafbeeldingen en illustraties in hoge resolutie.

Wassymbolen | Wat betekenen ze nou? Lees het hier | Miele

Je kunt heet strijken (maximaal 200° Celsius). Dit geldt bijvoorbeeld voor kleding van linnen, katoen en viscose. Gebruik niet de heetste stand van het strijkijzer, omdat dit de kleding kan schaden. Dit is bijvoorbeeld het geval bij stoffen als wol en een mix van polyester. Strijk maximaal op 150° Celsius.

De was sorteren: waar moet je op letten? | AEG

Witte was. Al je witte kleding zou je apart moeten wassen. Bij een witte was kan je lakens, t-shirts, blouses, broeken en nog veel meer kleding in de wasmachine doen, zolang het dus maar wit is. Handdoeken en ondergoed kan je ook in de witte was doen, maar je kan er ook voor kiezen om deze apart te wassen op een hogere temperatuur.

Was-, strijk- en droogsymbolen | Was- & Strijkservice ...

Vraagt u zich soms ook wel eens af wat de symbolen op uw kledingetiket betekenen? Dan kan deze lijst een handige hulp zijn bij het wassen, strijken en drogen van je kledij. Wassen Onderstaande symbolen omschrijven hoe je de kleding thuis kunt reinigen in een wasmachine. Als er een horizontale streep onder het symbool staat,

Wasserij wassen symbolen pictogramserie — Stockvector ...

Vectorafbeelding "Wasserij wassen symbolen pictogramserie" kan worden gebruikt voor persoonlijke en commerciële doeleinden in overeenstemming met de voorwaarden van de aangeschafte Rechtenvrije licentie. De illustratie kan worden gedownload in hoge resolutie van maximaal 3125x5000 en …

Hoe doe je een handwas? tips voor wassen met de hand ...

Aan de binnenkant van je kleding is een label te vinden. Op dit label staat aangegeven op welke manier en op hoeveel graden je het kledingstuk kunt wassen. Dit kun je zien aan de symbolen. Sommigen kledingstukken kunnen vanwege de kleur, het materiaal (zoals wol of zijde) of door de aanwezigheid van pailletten niet gewassen worden in de wasmachine.

Dít betekenen de symbolen op de labels in je kleding

De labels knippen we vaak als eerste uit nieuwe kleding, omdat ze zo kunnen kriebelen. Toch kunnen juist de icoontjes daarop je veel vertellen. Het lukt de meeste mensen nog wel om erachter te komen op welke temperatuur je kleding moet wassen, maar er zijn er ook een paar symbolen bij waarvan wij in ieder geval geen idee hadden wat ze betekenen.

Wasserij en wassen van kleding symbolen — Stockvector ...

Download een rechtenvrije Wasserij en wassen van kleding symbolen met teksten poster stockvector 102251206 van Depositphotos' verzameling van miljoenen eersteklas stockfoto's, vectorafbeeldingen en illustraties in hoge resolutie.

Betekenis van wasmachine symbolen - EP

Kleding wassen - Alle wassymbolen uitgelegd. Kruis door symbool: Deze kleding mag je niet wassen en alleen stomen. Hand: Deze kleding mag alleen met de hand worden gewassen. Symbool met tempratuur: De tempratuur (30-40-60 of 95) is de maximale tempratuur waarop de kleding mag worden gewassen. Belangrijk

Kleding Wassen Etiket Instructies Symbolen Wasserij ...

Download nu deze Kleding Wassen Etiket Instructies Symbolen Wasserij Pictogrammenset Label Pictogrammen Voor Kleren Wassen vectorillustratie. En zoek meer in iStock’s bibliotheek van royalty-free vectorkunst met Bleekmiddel graphics die beschikbaar zijn voor snel en eenvoudig downloaden.

Was-, strijk- en droogsymbolen | Huis en Tuin: Wonen

Wasgoed proper en netjes wassen, drogen en strijken Ooit duurde het wassen en drogen van kleding een eeuwigheid, vooraleer je kleding gedroogd, gestreken en opgeborgen was… Krasloten: de December Kalender De December Kalender van krasloten is een …

Betekenis wassymbolen: wat zijn die wasvoorschriften?

Symbolen voor bleken: Een driehoek symbool zonder vulling geeft aan dat kleding bleken mogelijk is met elk bleekmiddel, bijvoorbeeld chloorbleekmiddel. Een driehoek met diagonale strepen geeft aan dat je dit kledingstuk kunt wassen met een zuurstofbleekmiddel.

Wassen/wassymbolen | Other Quiz - Quizizz

Q. Waarom zou je kleding voorzichtig moeten wassen? answer choices . Omdat er versiersels op zitten. Omdat de vlekken eruit moeten. Tags: Question 11 . SURVEY . 30 seconds . Q. Waar zou je terecht kunnen om je kleding professioneel te laten reinigen? answer choices . Benzinepomp. Stomerij. Wasserette. Thuis. Tags: